OM

Annorlunda resmål och övergivna platser. Gärna höga höjder eller djupt under vattenytan. Men allra mest håller jag till på de vackra platser som finns under jord. Ibland själv, men oftast med trevligt sällskap. Hjälm, pannlampa och kamera finns alltid i packningen.

Jag har fått möjlighet att se platser som andra skulle bedöma som ogästvänliga eller inte ser något vackert med. Platser som många inte ens vet existerar. Jag gillar det. Det är mitt liv.

Mitt namn är Anna Samuelsson, en västgöte som hamnat i Västerås och som aldrig slutar drömma. Äventyrslust finns det gott om. Nya reseidéer och äventyrstankar dyker upp i snabbare takt än jag hinner avverka dem. Fotograferandet har blivit ett allt större intresse. Min förhoppning är att ni tycker om hemsidan och kan njuta av platserna digitalt.

Tanken på en hemsida har funnits länge. Det som saknades var en passande domän, så när idén om Äventyrslust dök upp år 2012 kändes allt rätt och här är alltså resultatet. Om du vill se fler bilder publicerar jag en del foton på Facebook och Instagram och du är förstås varmt välkommen att följa äventyren där också, även om alla bilder på Facebook inte är offentliga. Mina filmer finns här på Youtube, titta eller prenumerera gärna.

Om du har kommentarer, beröm, kritik, vill fråga något eller har tips på nya spännande platser, hör av dig! Detsamma gäller om du vill använda eller köpa någon bild eller print eller boka en föreläsning. Skicka då ett mail till aventyrslust(@)gmail.com (ta bort parenteserna).